Wednesday, August 26, 2009

Lazy Wednesday



tak tahu la wat happen today.. perasaan m**** melanda diri...
mengantuk & sangat boring... actually tak tahu nak buat apa.. buat keja pun macam malas tapi i have to force myself to finish software evaluation ni...
nape la kena buat software evaluation ni.. asyik2 nak beli software baru jer...

dijadikan cerita.. kat area2 tempat aku ni.. smua orang takde.. g meeting n cuti..tinggal la aku keseorangan.. heheh.. inilah peluang aku melelapkan mata sekejap walaupun tak lena... tapi cam cuak2 gak nak tido.. kang bos aku datang jumpa aku tengah landing time... takke kantoi namanya... so dari kul 7 lebih sampai kul 11 sunyi sepi je la tempat aku ni.. adala sikit2 bunyi keyboard kena ketuk2 kat 'kampung sebelah' (area sebelah lagi yang tak nampak dari tempat aku ni sebab kena cover dengan partition (cubical) kitorang yang tinggi)..

so, aktiviti2 yang aku buat.. sambil2 buat software evaluation, aku sempat gak layan movie kejap.. hehehe.. tapi tak habis pun tengok.. lepas tu surfing.. baca2 blog.. tengok2 gambar.. n cari resepi... hehhe. saja je mengisikan masa terluang..

actually, lot of things yang i nak buat.. tpi tak terbuat2.. tak terlaksana.. banyak benda la... one of it pasal koleksi gambar.. aku nak reorganize my photo gallery.. pastu nak carik gambar kawen2 yang best2 dari my own kamera utk di cuci... apa lagi erk... nak edit blog aku ni.. tak habis edit lagi.. banyak terbengkalai..
banyak benda la.. sebenarnya, tadi pun cam banyak benda aku nak tulis dalam blog ni.. pastu lupa.. sebab ada gangguan sekejap tadi.. terus aku terlupa nak tulis apa.. well.. nanti2 la sambung..

2 comments:

ahmad said...

best....best...bos... ktk layout dirikpun kah blog tuk?..

lady sue said...

sik la.. mk google carik layout kat tenet.. kakya baruk edit balit.. sebab ya la tangga cam ada button berulang ya.. blum edit gik.. blum da masa ke sia...