Friday, September 4, 2009

Today is Friday... hari isnin CUTI !!



yihaaa... seperti kebiasaan... hari ni jumaat.. dan lepas jumaat kita ada sabtu & ahad.. yang paling masyuknya hari Isnin 7 September 2009 ni negeri2 seperti Kelantan, Pahang, Perak, Perlis, Pulau Pinang, Terengganu & SELANGOR (negeri pekerjaan ku) dapat cuti umum sempena NUZUL AL-QURAN.. cuti panjang lagi.. ni yang syok... tapi hubby kena pegi keja sebab dia keja kat kl.. heheheh kesian member..
so my plan on that day is.. SHOPPING RAYA heheh... bukan shopping sakan..
teman kan kawan i yang nak membeli belah.. last year temankan dia.. tahun ni dia cakap dia dah tak berteman nak membeli belah hari raya utk family dia.. so aku teman kanla dia.. lagipun aku nak usha2 barang jugak.. nak memantau2 pasaran tempatan.. ada yang berkenan blh la membeli...

well weekend ni tak tau nak buat apa.. rilek2 je kat umah..
esok bukak posa kat Grand Season Hotel ngan hubby.. dapat voucher free.. blh la bukak posa kat hotel..
hari ahad nak kemas2 rumah.. kalau tak merayap ke mana2 la..
hari isnin kuar shopping...
lepas tu hari Selasa kena keja balik...
mula bulan ini setiap 8 hb adalah hari kecederaan.. hari kena run script... sebab 10hb semua report kena deliver...
so hari ini aku buat ulangkaji yang bos aku ajar hari tu pasal nak load script baru.. sebab before ni pakai database ORACLE.
so starting from this month, kena pakai database GREENPLUM, yang semua orang tak familiar, semua baru nak bukak kitab nak belajar... so harap2 ok je la nanti.. smua berjalan dengan lancar.. INSYAALLAH..

so thats all for today.. kita sambung di waktu dan hari yang lain... sehingga kita bertemu lagi.. SELAMAT BERAMAL & RENUNG-RENUNGKAN LAH...

2 comments:

ahmad said...

best! cuti2 malaysia....ktk terer php sik?....apa nak latest ow....

lady sue said...

sik terer php.. heheheh... kamek majoring multimedia.. lepas keja lamak dah sik ngadap benda2 kedak ya..