Thursday, January 14, 2010

Jom Join Contest Mas Traveller...

Buat iklan penaja jap... tumpang lalu...

korang nak bercuti tak??? or korang nak hadiahkan percutian kepada orang tak??
well.. surprise surprise.. apa kata korang join contest MAS TRAVELLER ni...
ala yang iklan dalam tv tu... korang boleh pilih sesiapa sahaja yang korang suka termasuk la diri sendiri and then pilih la mana mana destinasi asean yang korang berminat nak pegi bercuti
mana la tau kan... untung nasib kita yang dapat.. blh pegi bercuti and kemungkinan besar ada rancangan percutian sendiri...

cara dia senang jer... u ol semua blh browse ke laman sesawang(website.. hehehhe) di bawah.. klik je link tu

MAS TRAVELLER - SAYA NAK CUTI



lepas dah masuk website tu.. klik la sertai sekarang. before nak join contest ni kena jadi ahli mas traveller.. so isi jer detail tu then klik hantar.



so macam biasa.. mas traveller akan hantar confirmation link ke dalam email anda.. so apa lagi.. klik for confirmation dan jalan kan lah tugas yang seterusnya iaitu seperti di bawah:



all you have to do is.. just nominate one person.. senang2 nominate diri sendiri.. lepas tu buat satu esei tentang percutian yang korang semua idamkan... lepas tu submit..

lepas tu berdoa n tawakal la supaya korang di senarai pendek kan untuk di jadikan pemenang..

so tunggu apa lagi.. sertai la sekarang.. tarikh tutup dia akhir bulan januari ni...
aku pun tengah pikir nak nominate saper ni...
jom kita join ramai.!!!!

p/s : jangan lupa baca syarat-syarat penyertaan.. penting tu...

brought to you exclusively by suzannalady.blogspot.com .. <<< iklan penaja

2 comments:

Eyriqazz said...

wah2,good luck ya...semoga dpt tiket free

Great Teacher Onizuka

lady sue said...

hehehe... makaseh sensei...