Friday, January 22, 2010

Mimpi .. Make your dreams come true..

salam semua.. semenjak dua menjak internet kat umah aku ni bengong.. n kesibukan keja kat ofis .. rasa cam dah lama tak update blog ni.. so hari ni aku bersempatan nak share yang ni...





"Mimpilah apa yang ingin anda mimpikan, pergilah ke mana-mana yang anda ingin anda tujui dan jadikanlah apa yang anda inginkan kerana anda hanya memiliki satu kehidupan dan satu peluang untuk melakukan semua perkara yang ingin ada lakukan."


p/s: harap-harap keinginan tu biarlah yang berfaedah yer.. jangan pulak nak jadi superman ke batman ker.. yang relevan la... :)


http://suzannalady.blogspot.com

4 comments:

ahmad said...

hahaha....ktk tauk sik kmk ada mimpi pasal orang kawen k baju ungu....
lak cita ngan ktk...huhuhu

Eyriqazz said...

mahu mimpi pergi bercuti di pulau tioman

lady sue said...

hehehehe..
gto sensei.. g la pulau tioman.. best... masyuk...

amad ... cita mimpi orang kawen sapa... bila nak cita?

captbokkhari said...

salam,

Jangan selalu mimpi. Mainan syaitan.Mimpi yg baik tidur baca Ayatul kursi.

Klik hadiah utk lihat hadiah Top 10 readers. Jgn lupa rekod kehadiran.